Sreda 21.02.2018.
03:00
Z. Vicelarević - Vesti

Tempo još neuigran

Z. Vicelarervić
Nije im se dalo: Fudbaleri Tempa

Tempovci su dobro igrali u prvom poluvremenu na sredini terena, ali se za napad ne može reći da je već uigran. Prvu šansu je naš tim imao tek u 20. minutu, preko Boška Sladojevića, a tek desetak minuta kasnije je Borislav Pilipović propustio priliku da dovede njegov tim u vođstvo.

To su domaći kaznili vođstvom dva minuta pre kraja poluvremena posle greške naše odbrane.

U drugom poluvremenu naš tim je u želji da nadoknadi prednost. Brzim akcijama su pokušavali da što pre stignu do izjednačenja. Ali, ako dodamo da je u 75. minutu Marijan Babić zaradio crveni karton, onda je jasno da do kraja utakmice nisu uspeli više da urade.

- Ovaj poraz na samom početku nije toliko merodavan za kvalitet ekipe. Potrebno je još malo uigravanja. Cilj je da se Tempo na kraju sezone nađe na jednom od prvih pet mesta, a veća obaveza je da naša druga ekipa ostane u Krajs A ligi. Dobili smo jaka pojačanja u prelaznom roku. Svaki od njih je dobar fudbaler, disciplina je na visokom nivou i pripreme smo solidno odradili. To treba sprovesti u delo. Važno je da u naredna 3-4 kola uzmemo 9-10 bodova - kaže Borislav Pilipović, trener i igrač Tempa.

KRAJSOBER LIGA
TSG Niderrad - Tempo 1:0 (1:0)
FRANKFURT
Stadion: Niderrad.
Gledalaca: 150.
Crveni karton: Babić u 75. minutu.
TEMPO: Prstojević, Perošević, Kovačić, Jakšić, Stanković, Nikolić (Fastikić), Babić, Pilipović, Sladojević, Grijak, Mihajlović.
Pozicija na tabeli:
10. Tempo 20 8 3 9 52:64 27



 

2024 © - Vesti online