Utorak 20.02.2018.
13:53
Vestionline

Atheist Rap u Barutani: Prva tri albuma za 29. rođendan

Promo (Strangefear)
 

Te večeri će obeležiti 29 godina postojanja i rada, a sviraće pesme isključivo sa prva tri albuma - "Maori i crni Gonzales" (1993), "Ja Eventualno Bih Ako Njega Eliminišete" (1995) i "Druga liga Zapad" (1998), kojima su se afirmisali i stekli širu publiku.

Sastav Atheist Rap osnovan je davne 1989. godine. Prepoznatljiv je po sarkastičnom humoru i društveno angažovanim tekstovima. Tokom dugogodišnje karijere, objavio je šest studijskih albuma, koncertni DVD i monografiju izdatu povodom 20. rođendana. Iza sebe imaju hitove poput: "Wartburg Limuzina", "Blue Trabant", "ORA je pravi način da", "Godina Kulture", "Fatamorgana", "Zapadna Evropa", "Pritilend", "Ne bi bilo fer", "Momci se vraćaju u grad"... Ponovo su u studiju, pripremaju materijal za novo izdanje, čije se objavljivanje očekuje tokom ove godine.

Novosadski pankeri su u poslednjih desetak godina jedan od koncertno najaktivnijih domaćih sastava. Nastupali su širom regiona, ali i Evrope, pa tako i na festivalima kao što su: EXIT, INmusic Zagreb, Belgrade Beer Fest, Belgrade Calling, Dirty Old Festival, Viva La Pola, Lent Festival Maribor, Vrlo Dobar Festival Sarajevo, Pivolend Skopje, Lake Fest Nikšić, Lastovo - otok glazbe, Ritam Evrope, Opatijske Barufe i Koncert godine.

Karte za rođendanski koncert grupe Atheist Rap, u produkciji Strangefear-a, nalaze u prodaji, po promo ceni od 600 dinara, a mogu se kupiti na svim prodajnim mestima Eventim-a i Gigstix-a.

FB event: https://www.facebook.com/events/163105277592181

2019 © - Vesti online