Utorak 20.07.2010.
03:49
Kurir

Šarić obrijao glavu

Mogući izgledi odbeglog Pljevljaka

- Slike Darka Šarića su gotovo svakodnevno na naslovnim stranama novina i u udarnim televizijskim vestima. Zbog toga je, naravno, morao nešto da uradi da njegovo lice ne bi „bolo oči“. Prema našim informacijama, nije uradio plastičnu operaciju već je obrijao glavu i pustio bradu - kaže izvor Kurira blizak istrazi.

Gde je Darko Šarić - i dalje je nepoznanica. Istražni organi donekle uspevaju da uđu u trag njegovom kretanju na osnovu podataka s terena, ali kada ta saznanja stignu, narkobos već negde otperja.


- Prva informacija da je Šarić obrijao glavu i pustio bradu stigla je iz Prištine.

Navodno je proletos viđen s nekoliko prijatelja s kojima se džipom vozio kroz grad - kaže naš izvor.


Prema saznanjima Kurira, Šarić je u Prištini bio gost Nedžmedina Z. i Ćamila H. Sa njima je viđan i u luksuznom restoranu „Panevino“. Jednom prilikom je do lokala stigao u luksuznom crvenom „bentliju“ stranih registracija. „Bentli“ je, navodno, vlasništvo Ćamila H.


- U Šarićevom društvu bile su i osobe iz Crne Gore čija se imena pominju u takozvanoj plavoj knjizi crnogorskog MUP - kaže naš sagovornik.

Da li su srpski istražni organi bili u kontaktu s Euleksom ili kosovskom policijom, ostaje nepoznanica jer to spada u operativne podatke koji se čuvaju u interesu istrage.

2024 © - Vesti online