Utorak 20.02.2018.
06:30
b92.net

Od "dilovanja droge" u video igri zarađuje 6.000 dolara mesečno (VIDEO)

Youtube/KPopp
 

Ipak, izvesni Filip je primetio da kada u igri postoji neki sadržaj vezan za drogu, predmeti koji predstavljaju narkotike se samo pojave u igri, ali se ne mogu koristiti. 

Zato je Filipa to zaintrigiralo i rešio je da uloži skoro pola godine života kako bi napravio Basemental, mod za Sims 4 u kome vaši simsi mogu koristiti narkotike (marihuana, "spid", ekstaza, kokain) i to može imati uticaj na njihove živote na različite negativne ili pozitivne načine. 

Dovoljno je samo da u ovom modu dodate "diler droge" simsa koji će krenuti da distribuira narkotike po vašem kraju i stvari počinju da se razvijaju, piše play.co.rs. 

Pomenuti Filp, koji je kreator ovog moda, je mod napravio potpuno besplatno, ali od donacija brojnih ljudi koji uživaju u modu mesečno uzima i po 5.000 do 6.000 dolara, što mu više nego omogućava da posveti više slobodnog vremena u ubacivanje svih novih i dodatnih detalja koji ovaj mod čine zabavnim i popularnim. 

Ogromna popularnost ovog moda i onog koji ubacuje "izražene" seksualne aktivnosti, postavljaju pitanje - da li možda postoji tržište za neku "odraslu" verziju simulacija života, za razliku od Simsa, koji su i dalje ipak poprilično "prijateljsko" okruženje u svojoj osnovnoj verziji.

2024 © - Vesti online