Petak 23.02.2018.
12:30
Vesti

Modni fetiši

zastavki.com
 

Vatreni Ovan uživa u odelima, kravatama i takozvanoj poslovnoj odeći u kojoj će njegov smisao za vođu biti u punom sjaju. Bikovi su najveći hedonisti zodijaka, pa shodno tome nije ni čudno što imaju omiljeni skupoceni sat koji nose u svakom trenutku.

Blizanci uživaju u farmericama koje prilagođavaju i kombinuju u zavisnosti od situacije. Rakovi su poznati kao porodični ljudi koji uživaju da provode vreme u kući. Oni imaju najdražu trenerku koju nose sve dok se ne pocepa.

Ekstravagantni Lav svake sezone odabere jednu skupocenu brendiranu haljinu i iako se dame rođene u ovom znaku trude da se nikad ne pojave obučene u nešto što su već nosile, toj haljini ne mogu da odole, pa bar tri puta godišnje "zgreše" i prošetaju je. Device su ljubitelji cipela. Crne salonke sa visokom potpeticom su obuća koju one drže na pijedastalu i mogu da je uklope uz sve što obuku.

Neodlučne Vage su jedini znak u zodijaku koji ima dva omiljena komada i to su najčešće tašne i baletanke. Uglavnom ih pazare u istoj radnji. Škorpijama je dobro ukrojen sako koji mogu da nose u glamuroznim, ali i opuštenijim prilikama trofej u romanu.

Strelčevi su opčinjeni patikama. Iako imaju pozamašan broj u cipelarniku uvek izdvoje jedne koje nose dok se ne raspadnu. Jarčevi vole da odvoje novac i kupe skupoceni novčanik. Njega uvek imaju sa sobom i on im je neka vrsta talije.

Vodolije se "zalepe" za jednu bluzu i nose je toliko da je na ulici prepoznaju i vrapci na grani. Srcu Ribe je najdraži džemper ili pantalone koji je dobila od svojih najmilijih. Njih čuva godinama i nosi samo u specijalnim prilikama.

2024 © - Vesti online