Ponedeljak 19.07.2010.
20:52
Tanjug

"Samo ga dovedi" premijerno u Beogradu

Ovo ostvarenje ponovo ujedinjuje Džonu Hila i Rasela Brenda sa rediteljem filma "Preboleti Saru Maršal" Stolerom u priči o stažisti u izdavačkoj kući koji ima dva dana da dovede rok legendu u Holivud na povratnički koncert.


Eronu Grinu (Hil) sve polazi za rukom, ambiciozni 24-godišnjak uspeo je da dobije posao iz snova i to taman pred zadatak koji će mu unaprediti karijeru.

Njegova misija je da ode do Londona i otpratiti boga roka Aldusa Snoua (Brend) do Grik teatra u Los Anđelesu, na prvu stanicu velike povratničke turneje.


Njegov šef, muzički mogul, Serđo Roma (Šon Kombs) daje mu samo jedno upozorenje, a to je da je taj umetnik najgori čovek na svetu.


Britanski roker Snou je brilijantni muzičar i potvrđena rokenrol legenda, ali zbog gadnog raskida i propale karijere, on je ispao iz koloseka i sad je hodajuća katastrofa. Umoran od ulizica i uplašen da je na zalasku karijere, Snou je upao u nihilistički vrtlog. Kad sazna da se njegova prava ljubav, model, pop zvezda Džeki Kju (Rouz Burn) nalazi u Los Anđelesu, Aldus će sebi zadati cilj da je ponovo osvoji.


U filmu se pojavljuju i muzičke zvezde, kao što su Kristina Agilera, Pink, Farel Vilijams i bubnjar benda Metalika Lars Ulrik.


Od 22. jula ovaj film će biti na redovnim repertoarima bioskopa Kolosej, Ster Cinemas i Roda.

2024 © - Vesti online