Četvrtak 15.02.2018.
18:12
Vestionline

Kraj braka: Razvode se Emina Jahović i Mustafa Sandal

Instagram/yaemina
Ipak razvod braka: Emina Jahović

Njeno saopštenje prenosimo vam u celosti:

"Dragi moji, zbog ljubavi i podrške kojom me obasipate tokom čitave moje karijere, osećam želju i potrebu da sa vama uvek budem iskrena - i kada delim lepe stvari, ali i kada su u pitanju oni manje lepi delovi života, kroz koje, nažalost, svi nekada prolazimo.

Zato želim da od mene saznate i ovo - nakon 14 godina zajedničkog života i 10 godina braka, Mustafa i ja smo doneli odluku da se razidjemo. Ta odluka nam nije bila laka, niti je bila nagla, ali je bila uzajamna, jer smo nakon dugih i otvorenih razgovora zaključili da se naša ljubav, koja je bila velika i iskrena, sa godinama ugasila. 

Iako naše živote nastavljamo odvojeno, ja ću Mustafi uvek biti najiskreniji prijatelj i podrška u životu, a sigurna sam da će i on meni. Naša najvažnija misija je da ostanemo dobri roditelji našim divnim sinovima, Yamanu i Yavuzu, i u toj misiji smo ujedinjeni i sa tog puta nećemo dozvoliti da nas bilo šta skrene.

Ovo je prvi i jedini put da se oglašavam ovim povodom, zbog toga nisam želela da čitate nagadjanja po medijima na ovu temu, već da vam kažem direktno ja.

Voli vas vaša Emina."

 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina) on Feb 15, 2018 at 3:25am PST

2024 © - Vesti online