Sreda 14.02.2018.
13:11
S. Đurić - Vesti

Poklon Zdravka Čolića: Novi spot "Kuća puna naroda" (VIDEO, FOTO)

Aleksandar Kerekeš Keki
Zdravko Čolić u Dubrovniku

Spot jednostavne, romantične forme, sniman je u Dubrovniku i zamišljen je kao povratak Zdravka u grad izgubljene ljubavi, mesta lažne emotivne iluzije.

 Svojim glasom on želi dotaći ljude, ispričati prčcu o predivnoj laži. Finalizirajući priču, hrleći ka njemu, stotine ljudi mu se prolaskom kroz predivne i puste dubrovačke ulice pridružuje na plaži. 

Glavnu ulogu reditelj Aleksandar Kerekes  je poverio Tijani Šarenac, iskusnom modelu sa velikim međunarodnim iskustvom.

- Ova pesma, za koju je tekst napisao Džiboni  a koja je naša prva saradnja , asocira na mene, na moj otvoreni duh i altruistički pristup ljudima. Svojim glasom želim da doprem do ljudi, i sam tekst pesme kaže..."Živote moj, podari mi glas, pesmama da zagrlim vas" - rekao je Čolić.

Tekst pesme napisao je Džiboni, autor muzike je Zdravko Čolić, a aranžman i produkciju potpisuje Nikša Bratoš. 

- Budući da se dvodnevno snimanje spota odvijalo u otežanim uslovima, svega par dana od proslave Svetog Vlaha kada su ulice bile pune ljudi, zamisao praznih dubrovačkih ulica realizovana je zahvaljujući sjajnoj ekipi Dubrovačkih letnjih igara i njihovoj logističkoj podršci, kao i gradu Dubrovniku - izjavio je reditelj Aleksandar Kerekeš Keki.

U pitanju je pesma koja je treća ekranizacija sa najnovijeg albuma "Ono malo sreće", regionalnog izdanja dve najvece izdavacke kuce  PGP RTS I Croatia rekords.

Od danas mozete pratiti Zdravka Čolica na zvaničnom Instagram profilu: https://www.instagram.com/zdravkocolicofficial

2024 © - Vesti online