Nedelja 11.02.2018.
14:40
Vestionline, b92.net

Promene posle burnog razvoda: Da li je pevačica izbeljivala kožu?

Epa/NINA PROMMER
Mel B

Mel B je u javnosti poznata kao vrlo problematična, svojeglava i vrlo oštrog jezika. Karijeru su posle raspada grupe "Spice girls" obeležili više porodični skandali, nego hitovi. U medijima je čak govorila i njena majka Andrea da sa njom i unucima ne komunicira od 2008. godine.

Mel je zajedno sa sada bivšim mužem, producentom Stefanom Belafonteom, prošlu godinu obeležila burnom brakorazvodnom parnicom, "prljavim vešom" iz bračne postelje, skandalima, optužbama... 

Sada kada se spekuliše o njenom povratku na scenu u okviru grupe "Spice girls" koja je i proslavila devedesetih godina, ona je predstavila svoju modnu zaostavštinu. Na fotografiji na kojoj smelo, kao i uvek i provokativno pozira Mel B je otkrila nešto sasvim neočekivano o sebi.

Naime, pratioci su pokrenuli žustru raspravu o njenoj boji kože. Iako su je mnogi pohvalili da ima odličnu liniju, pitali su se šta je radila s tenom, jer je svetlija nego ikad. 

"Zašto si toliko bela? Koža ti je svetlija nego inače. Ovo me podsetilo na Majkla Džeksona", "Super izgledaš, ali zašto si se izbelela?" - neki su od komentara. 

Pevačica čiji je otac poreklom iz ostrvske države Sveti Kristofor i Nevis u Karipskom moru nije mnogo pažnje pridala ovim primedbama.

Odgovorila je: 

"Da, zaista treba da se osunčam". 

Inače, Mel nikada nije imala problema zbog koje kože. Rođena Engleskinja zato je i uspela da začudi ovakvim izdanjem. 

Ipak, možda je ova slika samo posledica prejakog svetla dok se Mel B slikala.

2024 © - Vesti online