Subota 10.02.2018.
19:34
Vestionline

Partizanu "večiti derbi"

pixabay.com
Foto: Ilustracija

U prvom poluvremenu iskusni Bojan Butulija, a u nastavku Darko Stevanović sa bekovskih pozicija rešetali su mrežu crveno-belih. Veći deo meča četa Nenada Maksića bila je u vođstvu i na kraju zasluženo slavila.

Stevanović je bio najefikasniji sa osam golova, Butulija je postigao šest, dok se kapiten gostiju Živković pet puta upisao u listu strelaca. Odličan na golu Partizana bio je Milosavljev, koji je u ključnim trenucima, kada se lomio rezultat spustio "roletnu" na svoj gol.

Kod Zvezde krilo Šotić je bio najbolji sa sedam golova, dok su se Milosavljević i Kljajić po četiri puta upisali u strelce.

Partizan je izbio na drugo mesto sa 19 bodova, sa dva više od Zvezde, dok je lider niški Železničar sa 25 bodova. Podsetimo, Vojvodina i Dinamo iz Pančevo se uključuju u šampionat posle završetka regionalne SEHA lige.

Crvena zvezda - Partizan 23:25 (11:13)

Hala: Šumice. Gledalaca: 500. Sudije: Aleksandar Pandžić i Ivan Mošorinski

Sedmerci: Crvena zvezda 4 (3), Partizan 5 (5). Isključenja: Crvena zvezda 4, Partizan 14 minuta.

CRVENA ZVEZDA: Šotić 7, Radisavljević, Horvat, A. Babić 3 (1), Ivanović 1, Pešić, Ljubenović, Bugarinović, Milosavljević 4, Pejčinović, Rajičević, Mandić 2, D. Babić 2, Kljajić 4 (2), Zejak, Đurković.

PARTIZAN: Butulija 6, Jokić, Živković 5 (3), Grubić, Radovanović, Pavlović, Milenković 3, Minić 1, Milosavljev, Pižurica, Đuričić, Trnavac, Nedeljković, Stevanović 8 (2), Glendža, Maksić 2.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
2024 © - Vesti online