Petak 09.02.2018.
18:00
E. V.

Borba za život Marine Tucaković: Izdrži, lavice, pobedićeš!

M. Karović
U bolnici: Marina Tucaković

Marina se danima nije osećala dobro, ali je sve prepisivala umoru i stresu, ali joj je pre neki dan pozlilo. Ni tada nije htela kod lekara jer je mislila da je u pitanju neki virus ili grip, ali je, kako pišu mediji, istog trenutka kod nje kući došla Ceca smestila u auto odvezla je u bolnicu.

Nakon detaljnih pregleda lekari su rekli da ima nekih promena na dojci i da je čeka velika i neizvesna bitka za ozdravljenje. Brojni pevači na estradi u šoku su nakon ove vesti i masovno joj šalju poruke podrške.

- Jaka je ona, šta je sve preživela, i ovo će. Verujem ja u moju Marinu - kazao je Aca Lukas, koji svoju uspešnu karijeru duguje upravo Marini.

Dragana Mirković poručuje da je tu za sve što joj treba, dok Mira Škorić ne može da dođe sebi od šoka.

- Zanemela sam, ne mogu više da podnesem da meni dragi ljudi obolevaju od opake bolesti. Ima li tome kraja? Ako mogu bilo kako da pomognem, tu sam - kazala je Mira Škorić.

- Marina je od početka moje karijere bila uz mene. Jako mi je teško što prolazi kroz sve ovo, ali ona je pre svega veliki borac i dobar čovek. Želim joj da sve ovo prevaziđe na najbolji mogući način, a ja sam tu za sve što treba za nju i njenu porodicu - poručio je Matić.

- Ona je jaka žena, ona je lav! Želim joj svu sreću ovog sveta, da pobedi sve što je teško snađe. Izlazila je ona kao pobednik iz mnogih teških situacija, pa će pobediti i ovo - rekla je Snežana Đurišić.

Više od tri decenije Marina je u braku sa kompozitorom Aleksandrom - Futom Radulovićem, a ovaj dvojac je zaslužan za brojne hitove. Imaju sina Milana - Laću Radulovića koji je kao i otac kompozitor i aranžer.

Porodična tragedija

Marina Tucaković više od četiri i po decenije važi za najuspešnijeg srpskog tekstopisca. Rođena je 4. novembra 1953. godine u Beogradu, a prvi hit koji je napisala bili su stihovi pesme "Dodirni mi kolena" grupe Zana. Napisala je tekstove za neke od najvećih hitova jugoslovenske i srpske muzičke scene, a pisala je za Cecu Ražnatović, Zdravka Čolića, Olivera Dragojevića, Tošeta Proeskog, Severinu Kojić, Borisa Novkovića... Važi za ženu koja ima "njuh" za hit, pa su mnogi pevači zahvaljujući njoj postali zvezde. I dok je na poslovnom planu ređala uspehe, privatno je doživela porodičnu tragediju kada joj je pre deset godina iznenada preminuo stariji sin Miloš koji je imao samo 24 godine. Iako ju je ova tragedija zauvek obeležila, njeni prijatelji kažu da je osmehom krila sve što je u duši boli.

 

2024 © - Vesti online