Četvrtak 08.02.2018.
21:02
Vestionline, Tanjug

Dačić u Vašingtonu na Nacionalnom molitvenom doručku

Tanjug/MSP
Ivica i Dačić i kongresmen iz Alabame Robert Aderholt, predstavnik Republikanske partije i jedan od osnivača Nacionalnog molitvenog doručka

Ministar je tokom boravka u Vašingtonu, imao je odvojeni susret sa republikanskim kongresmenom sa Floride Gasom Bilirakisom.

Ministar Dačić i kongresmen Bilirakis razmenili su mišljenja o aktuelnim bilateralnim temama, saopštilo je Ministarstvo spoljnih poslova Srbije. 

Šef srpske diplomatije izrazio je zahvalnost kongresmenu Bilirakisu za aktivan doprinos u radu Srpskog kokusa u Kongresu Sjedinjenih Američkih Država. 
Dačić danas boravi u poseti Vašingtonu gde učestvuje na Nacionalnom molitvenom doručku. 

Šef srpske diplomatije susreo se i sa kongresmenom iz Alabame Robertom Aderholtom, predstavnik Republikanskom partije i jedan od osnivača Nacionalnog molitvenog doručka. 

Dvojica zvaničnika potvrdila su dobre bilateralne odnose i dogovorila dalje unapređenje saradnje u oblastima od zajedničkog interesa, navodi se u saopštenju.

Tokom boravka u Vašingtonu ministar Dačić imaće odvojene susrete sa državnim sekretarom SAD-a Reksom Tilersonom, kao i sa pomoćnikom državnog sekretara SAD-a za Evropu i Evroaziju Vesom Mičelom. 

2024 © - Vesti online