Sreda 07.02.2018.
23:11
republika.rs, Vestionline

Uvrede Miljane naterale Slobu i Lunu da se spakuju za odlazak iz "Zadruge"

youtube.com/Zadruga Official
Sloba Radanović i Luna Đogani žele da izađu iz Zadruge

- Ukrala si mi cedevitu i voće. Ti si dete ku*ve i narkomana i nije imao ko da te vaspita napolju. Mnogo lepo pričaš o svom ocu da je narkoman. Vidi koliko si ružna, kao grob. Nećeš spavati od mene, veruj mi. Imaš 21 godinu i duša ti smrdi. Što te se stidi majka? Znaš kakve je sve intervjue dala - izgovorila je Miljana u sekundi.

Luna je za to vreme pokušavala da se pribere. 

- Ja sam priznala da je moj tata narkoman, a ti priznaj to što se priča za tebe - kratko je odgovorila Luna Miljani pravdajući se da je njena majka gostovala u "Zadruzi" i tom prilikom rekla kako je ponosna na svoju ćerku.

- Sa kim ti je sve majka bila! Ona tvoja sestra, ne znam kako se zove! Pa se radio DNK da li je dete Mladenovo ili od Atijasa. Ti kao da si na znaš kakvim terapijama! Konjskim! Ustaneš ujutru, odvučeš se kao mrtva patka u krevet, onda se vrtiš u krevetu kao da si umorna, kao tele u plafon zevaš, onda kad čuješ zvono, odvučeš se do stola, onda staviš ruku na usta, zevaš. Hajde sad malo idite do drveta da se žalite - sasula je Kulićeva.

Luna i Sloba su tada odlučili da spakuju svoje stvari u nameri da napuste rijaliti.

- Ja ovo definitivno ne mogu, ovo je bolesno. Ovo nije vredno mojih živaca, šta ja treba da radim, da budem rijaliti igrač? Pa to nije vredno mojih živaca, ni para - rekla je ljutito Luna.

S druge strane i Sloba je bio sličnog mišljenja.

- Ja uopšte neću da se raspravljam, ja hoću najnormalnije da izađem kroz ova vrata i to je to - rekao je Radanović.

Međutim, nakon jednog sata, njih dvoje su se predomislili i vratili sve stvari u ostavu.

A kako je izgledala svađa između Kulićeve i Lune i Slobe, ali i njihov pokušaj odlaska, pogledajte u naredna dva videa:

2024 © - Vesti online