Sreda 07.02.2018.
15:02
K. N. - Vesti - Foto: Vesti

Svaku sreću vam želim

Vesti
Danica Ćorković

- Šta god da kažem i koliko god da se zahvalim malo je. Toj dobroj duši želim svu sreću ovog sveta. Mnogo mi je pomogla i skinula ogroman teret sa pleća, omogućivši mi svojim darom da obezbedim neophodne lekove do kojih teško dolazim sa penzijom od koje jedva preživljavam. Isto tako da podmirim i režije. Još jednom hvala do neba!

Uz najlepše želje ova usamljena starica, izbegla iz Petrinje u Hrvatskoj, dobrotvorki je poželela dug život i da je sreća prati na svakom koraku.

A koliko je srce naše redovne čitateljke iz daleka, koja je do sada usrećila mnoge štićenike Humanitarnog mosta, možda i najbolje govori i to što je pored Danice Ćorković, donacije od po 300 dolara (ukupno 1.200), poslala i: porodici Milice Tutunović (3) iz sela Rajac kod Čačka, njenoj vršnjakinji Nađa Kvrgić iz Novog Sada i Radi Simić iz Šapca (51).

Reporteri "Vesti" potrudili su se da svima kojima je pomoć namenjena stigne u njihove ruke, o čemu je B. G. iz Adelejda imala prilike da se uveri u prethodnim izdanjima našeg lista.

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

2024 © - Vesti online