Sreda 07.02.2018.
14:04
S. Đurić - Vesti

Josipa Lisac sa specijalnim gostima u Sava centru

Mare Milin
Josipa Lisac

- Pesma je izvrsna. Ponovo sam naišla na talentovane, mlađe ljude s kojima sam mogla divnu saradnju ostvariti i jako sam sretna zbog toga. U njoj mogu pronaći sebe i pružiti sebe - rekla je Josipa.

Zagrebački džez-rok-elektronik bend Chui, čiji su album "Third Sun From The Stone" brojni kritičari proglasili za najbolji u Hrvatskoj 2015. godine, izvešće prvi put sa Josipom pred našom publikom uživo u Sava centru "Tebi putujem", kao što su to nedavno učinili u dvorani Lisinski u Zagrebu.
Prepoznatljiva je po pop-rok hitovima kakvi su "Magla", "Hir, hir, hir", "Gdje Dunav ljubi nebo", "Boginja" i "Danas sam luda", Josipa Lisac slavljeničku turneju povodom 50 godina karijere simbolično završava koncertom 14. februara 2018. godine u beogradskom Sava centru! Josipa je turneju bila započela na prethodni Dan zaljubljenih upravo u rasprodatom Sava centru.

Ulaznice za koncert Josipe Lisac za Dana zaljubljenih u Sava centru koštaju 1.800, 2.100, 2.400 i 2.800 dinara na blagajni Sava centra i preko mreže Eventim.

2024 © - Vesti online