Utorak 06.02.2018.
17:20
Vestionline

Predsednik Partizana otkrio da mu prete paljenjem

Vesti - M. Todorović
Ne bojim se pretnji: Ostoja Mijailović, predsednik Partizana

- Kada sam došao u klub bio sam svestan u kakvu priču ulazim, sa kakvim ću prvo problemima morati da se nosim i da imam dva izbora. Prvi, da nastavim kako su radile sve prethodne uprave, da se srodim u stari sistem, da se borim na dnevnom nivou sa problemima, da ne otvaram mnogo velike probleme koji će da sutra proizvedu teške trenutke. Ipak sam prihvatio drugi sistem, da se sudarim sa svim problemima, da vidim kako su oni nastali i da postavimo klub na zdrave noge, ali da otvorimo sve te teške teme koje niko nije hteo da otvori prethodnih godina. Tu mislim na odnos sa bivšim igračima, trenerima, na obaveze koje su ostale prema njima, odnos sabankom. Da drugim modelom rešim problem, za sada ide po plan - rekao je Mijailović za SOS kanal i dodao:

- Izneo sam neki podatak i pre neki dan mi je stigla preteća poruka da će mi zapaliti svu imovinu sa ne znam koliko benzina. Pa, da li zaista misle da se ja toga plašim? Pa, da je tako ne bih ovo radio. Postoje razni interesi, stvaraju se neprijatelji kada ste na ovakvoj poziciji, dodao je prvi čovek crno-belih.

On je rekao da nije hteo da razgovara sa bivšim trenerom Duškom Vujoševićem posle njegove tužbe BAT i da bi uskoro Nikola Lončar mogao da postane sportski direktor Partizana.

2024 © - Vesti online