Utorak 06.02.2018.
19:22
B. S.

Očuh ubio bebu od 15 meseci!

youtube.com/Budi Odgovoran
Klinički centar u Podgorici

Iako policija još nije zvanično saopštila sve pojedinosti ove tragedije, prema našim saznanjima iz izvora bliskih policijskoj istrazi, zlosretni dečak je, po svemu sudeći, žrtva porodičnog nasilja, odnosno suludog besa očuha Nermina Sisića (28), državljanina Bosne i Hercegovine, koji je bebi naneo jezive povrede glave.

Kako su kazali lekari, dete je dovezeno bez znakova života, ali je brzom reanimacijom povraćeno.

Povrede su, ipak, bile takve da mu nije bilo spasa. Policija je, nedugo nakon što je dete dovezeno u bolnicu, privela bebinu majku Jelenu Jovović (34) i njenog šest godina mlađeg ljubavnika Nermina Sisića.

Podgorički mediji bliski istrazi javili su da je dečakova majka rekla policiji da je dete pre mesec dana palo i da su tada nastale modrice po glavi i telu, a tvrdila je i da su bebi na taj način polomljeni zubi.

Međutim, njena izjava bila je smušena i kontradiktorna, što je navelo policiju da posumnja da nije reč o nesrećnom slučaju, kako su to majka i njen partner želeli da prikažu, već da je reč o klasičnom primeru brutalnog porodičnog nasilja.

Zbog toga su Jelena Jovović i Nermin Sisić smešteni iza brave, a sve ukazuje da je ovo zlodelo sumanutog očuha, koji je, kako tvrde pojedine njihove komšije, izgleda i ranije zlostavljao nemoćnu bebu.

2024 © - Vesti online