Utorak 06.02.2018.
13:22
Vestionline, mozzartsport.com

Fudbalerima Zvezde podeljeno pola miliona evra!

EPA-EFE/KOCA SULEJMANOVIC
Oparili se pred nastavak sezone

Na čelu sa generalnim direktorom Zvezdanom Terzićem, čelnici crveno-belih podelili su fudbalerima 500.000 evra, na ime bonusa za dobre rezultate i plasmana u nokaut fazu Lige Evrope. Fudbalerima će novac biti podeljen zavisno od minutaže. Terzić je u ponedeljak, u razgovoru sa novinarima rekao da je otvoreno govorio igračima o situaciji u klubu i da ih je preventivno zamolio da se strpe za plate do juna. 

- Predočio sam igračima šta nas čeka ovog proleća, upoznao ih kako Zvezda funkcioniše jer sam stekao utisak da oni zaista ne znaju kako se finansira naš klub. Otvoreno sam ih pitao da li su spremni da igraju bez novca do juna. Para će ili biti ili neće. Kad dođu, biće prvo podeljene igračima. Ako i ne bude bilo, zamolio sam ih da se stisnu. Svima su nam puna usta ljubavi prema Zvezdi. Mnogo su zaradili jesenas, tako da niko od njih nije bez para - izjavio je tom prilikom Terzić.

Crvena zvezda je prošle nedelje dogovorila transfer Gelora Kange u Spartu od milion evra, a vest da će dočekati CSKA sa navijačima takođe će biti značajna i za klupsku kasu. 

2024 © - Vesti online