Utorak 06.02.2018.
01:30
b92.net, Vestionline

Korisnici besni zbog Facebook aplikacije

pixabay.com
Korisnici Fejsbuk aplikacije nisu zadovoljni radom ove društvene mreže

Naime, korisnici se žale da se aplikacija jednostavno ruši i da ju je skoro nemoguće koristiti.

Velik broj negativnih komentara i pritužbi pojavio se na Twitteru, stranici Down Detector kao i u komentarima na App Storeu i Google Playu.

U opisu aplikacije stoji da novo ažuriranje "poboljšava sposobnost ostvarenja funkcija i brzinu". 

"Otkad sam ga ažurirala, ne mogu da učitam", "Od poslednjeg ažuriranja aplikacija se ruši! Uopšte ne mogu da je otvorim", "Katastrofa. Zablokira i onda izbaci i samo piše Facebook greška. Ništa ne mogu da vidim, ne prikazuje obaveštenja, stalno ih označava kao nepročitana. Nikad gora aplikacija", "Često blokira i ne odgovara, starija verzija je mnogo bolja", "Nakon ažuriranja prespor. Bolje je bilo pre", "Neprekidno blokira, izbacuje, ne mogu da pročitam tuđe komentare, otvara se užasno sporo, a imam super brzi internet i fantastičan telefon...

"Stalno moram da se odjavljujem da bi se ponovo pokrenula, onda bude sat vremena u redu pa opet isto... Apsolutno loša aplikacija", samo su neki od komentara nezadovoljnih korisnika. 

Probleme s aplikacijom korisnici širom sveta prijavljuju već nekoliko dana. Žale se na probleme prilikom logovanja, a mnogi prijavljuju i probleme s učitavanjem fotografija i videozapisa.

2024 © - Vesti online