Nedelja 04.02.2018.
15:33
Vestionline

Pevačica završila u bolnici: Previše pritisaka izazvalo psihičke probleme

Instagram/selenagomez
Selena Gomez

Anksioznost je neprijatno stanje strepnje, iščekivanja da će se nešto loše desiti. Osoba očekuje neku opasnost i ima doživljaj da neće moći da se zaštiti od te opasnosti ili da će teško podnositi njene posledice.

Strani mediji danima su pisali o tome da se Selena povukla u "ilegalu", a zapravo ona se lečila od depresije i anksioznosti. Kako pišu, Selena je dve nedelje bila smeštena u poznatoj njujorškoj klinici i prošla je kroz tretmane i seanse koje će joj doneti oporavak, popraviti mentalno stanje i uspešno je vratiti na scenu. 

Osim što je bila na klasičnim terapijama, ona je išla i na meditacije, časove pilatesa. Čak su u okviru njenog programa oporavka održane radionice zdrave hrane. 

"Osećala je da ne može više. Okidač su bile i njene porodične razmirice zbog veze sa Džastinom. Shvatila je da treba da se fokusira na sebe, bez smetnji. Zato je odlučila da ode na kliniku", rekao je neimenovani izvor blizak Seleni za "People".

Lupus je autoimuna bolest u kojoj imuni sistem postaje hiperaktivan i napada normalno, zdravo tkivo. To rezultira simptomima kao što su zapaljenje, otok i oštećenje zglobova, kože, bubrega, krvi, srca i pluća.

Sada je, posle svega, uslikana sveža kako tokom dana ide ručak sa prijateljima u centru Los Anđelesa. Terapija joj je očigledno prijala. Delovala je srećno i zadovoljno, a njen navodni prijatelj rekao je za "People" da ona jedva čeka rad na novim pesmama. 

"Jako je uzbuđena, rad u studiju je čini veoma srećnom. Ona to najbolje radi i sada će se posvetiti tome". 

Selena je inače i ranije otvoreno govorila o svojoj borbi s mentalnim zdravljem i izazovima kojima se nosila odrastajući u centru medijske pažnje. Ona je 2016. godine išla na seanse kod psihologa zbog lupusa i napada panike. 

Selena Gomez je samo još jedan od takozvanih Dizni zvezda. Postala je poznata sa svega deset godina i od tada je u žiži medijskog interesovanja. Kako se pokazala, slava je pretežak teret za decu i mlade, koji se često godina leče, oporavljaju i bore sa tamnom stranom medalje koju nosi popularnost.

2024 © - Vesti online