Petak 02.02.2018.
23:17
Vestionline, Tanjug

Smrt glumice Natali Vud: Pojavili se novi svedoci, muž ponovo "sumnjiv"

EPA/Ernst Feix
Natali Vud

Prema rečima portparolke kancelarije šerifa Los Anđelesa Nikol Nišade, iskazi novih svedoka osvetljavaju slučaj na nov način, preneo je AP.

Jedan od svedoka je rekao da je čuo žučnu svađu iz brodske kabine između Vudove i Vagnera, izjavila je Nišade. Svađu između američke glumice i njenog supruga navelo je kasnije još nekoliko svedoka, dodala je ona.

Izjave se razlikuju od prvobitnih verzija dogadaja koje su svedoci davali, uključujući i osobe koji su se nalazile na brodu, rekla je Nišada.

Saopštenje policije izdato je nakon što je CBS News objavio intervju sa šerifom Los Anđelesa Džonom Korinom, koji je rekao da ne veruje u priču Vagnera o tome šta se zapravo dogodilo na brodu.

Patolog Tomas Noguči pretprošle godine je promenio iskaz u sudu i tako uzburkao duhove jer je opovrgao svoju prvobitnu izjavu prema kojoj je smrt Natali Vud bila nesrećni slučaj, On je, naime, 2016. godine rekao: "Natali Vud je ubijena".

Noguči je 1981. pregledao telo glumice, a prošle godine priznao da je napravio propuste jer nije hteo da uzburka javnost, preneo je Radar onlajn. On tada nije analizirao uzorke tkiva ispod njenih noktiju, koji su mogli da otkriju da li se glumica od nekog branila.

Glumica je 1981. godine krstarila kraj ostrva Katalina, u društvu supruga Roberta Vagnera i glumca Kristofera Vokena, sa kojim je tada snimala film.

Voken o nesreći nikad nije hteo da govori, a 51-godišnji Vagner je bio sumnjiv, ali je oslobođen sumnji da je ubio suprugu.

Telo glumice nasukano na plaži našla je obalska straža, u krvi su joj nađeni alkohol i opijati, a na rukama masnice i posekotina na obrazu.

I kapetan broda na kojem se tada ekipa vozila priznao je 2011. da je lagao u prvobitnom iskazu. On je rekao da su se prvo burno posvađali Vagner i Voken, a potom i Vagner i Natali.

Voken je otišao da spava, dok su Vagner i Vudova nastavili da se svađaju.

Sam Robert Vagner je priznao da se svađao s Natali, ali je rekao da za njenu smrt nije kriv.

2024 © - Vesti online