Ponedeljak 19.07.2010.
17:35
Srna

Gvozdena Lejdi prikazana kao dementna starica?!

Film, u kome će glavnu ulogu najverovatnije igrati Meril Strip, možda će obradovati neke ljubitelje konzervativne premijerke, ali njena deca su užasnuta tom mogućnošću.

Film "Gvozdena lejdi" prikazuje baronicu Tačer kao stariju osobu koja boluje od demencije, priča sama sa sobom i nesvesna je činjenice da je njen muž ser Denis Tačer umro.

"Deca Margaret Tačer ser Marko i Karol teško su primili vest o tom filmu. Oni smatraju da je film levičarska fantazija. Oni neće o tome da govore javno da celoj stvari ne bi davali previše publiciteta", kaže jedan prijatelj porodice.

Kameron Mekraken, direktor filmske kuće "Pate", potvrdio je da je radnja filma smeštena u nedavnu prošlost i da Tačerova zaista evocira uspomene i uspone i padove svoje karijere sa tugom.

"To je film o moći i ceni koju treba da platite za to. U tom smislu to je priča o svakoj osobi koja je morala da balansira između privatnog života i karijere u javnosti", rekao je on i dodao da će zdravstveno stanje Tačerove biti prikazano u filmu, ali insistira da će se to uraditi sa umerenošću i taktom. "Iako je film fikcija on će biti fer i tačan", rekao je Mekraken.

2024 © - Vesti online