Četvrtak 01.02.2018.
12:20
Pink.rs, Vestionline

Ana i Rasta zajedno pred kamerama?!

youtube.com/Domace Emisije
Rasta i Ana spremaju zajednički koncert

Iako su rešili da stave tačku na svoj brak, Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta pripremaju zajednički koncert u Skoplju 16. februara. Oni su tim povodom juče organizovali druženje sa fanovima i publikom i prvi put se zajedno pojavili pred kamerama od trenutka kada su obelodanili vesti o bračnom krahu, prenosi portal "Pink.rs".

Po reakciji pevačice moglo se zaključiti da i dalje voli svog Rastu, ali na pitanje da prokomentariše razvod, Ana je otvoreno rekla:

To je teško pitanje. Zato što nas prati ta fama i priča, od samog starta naše veze i pre braka. To je prosto tako. Mada, nije baš to bila naša želja da bude to tako. O privatnom životu smo jako retko, šturo i kratko govorili. Ne bih tu nešto pričala mnogo - rekla je Ana, a Rasta se istog trenutka nadovezao:

Upoznali smo na poslu, u studiju dok smo radili njen prošli album. Od poznavanja nekako imamo taj odnos poslovni i privatni. Doživljavali smo golgote i uvek smo uspevali da se na kraju izborimo i da sve bude kako treba. Mislim da smo sve zreliji i da smo naučili da živimo sa nekim stvarima - rekao je Rasta.

Pevačica ne krije koliko uživa u ulozi majke i želi svakoj ženi da doživi isto.

To je najlepša stvar koju jedna žena može da doživi u svom životu. U svakom smislu te reči. To je fenomenalno iskustvo, uopšte ceo proces trudnoće i sve što prati to je jedinstvena i prelepa stvar. Mislim da svaka žena kojoj fiziologija to dozvolja treba da oseti - rekla je Nikolićeva.

Da li ovo ipak znači da je pomirenje poznatog para na pomolu, pokazaće vreme.

2024 © - Vesti online