Ponedeljak 29.01.2018.
23:55
Vestionline

Šta je rekao Alimpijević posle trijumfa nad ljutim rivalom?

M. Todorović - Vesti
Dušan Alimpijević, trener Crvene zvezde

- Kao i posle prvog derbija, izuzetno sam srećan posle ovakvih utakmica i pobeda. Pobede koje znače za tim, za klub, za naše navijače i iz tog razloga sam srećan, jer kupuje dodatni mir za nastavak sezone -  rekao je Alimpijević i dodao:

- Ne mislim da smo ništa bili dalje ni posle tog meča u Podgorici, težak je raspored svim ekipama koji igraju Evropu i to nosi određeni danak. Ima još da se igra, gde da se kiksa, i mi i drugi, ništa nije gotovo, a mi sad delimo to prvo mesto i ne pitamo se samo mi, nego i drugi.

Alimpijević je rekao da će Feldin najverovatnije biti u sastavu za meč s Baskonijom, dok Antića očekuje još 10 dana pauze.

- Mnogo puta se pokazalo da kada god imali vremena za neku seriju treninga, pravili smo velike pobede, igrali dobre utakmice i dolazili do fantastičnih rezultata. Još jednom smo potvrdili dobar rad iz prethodnog perioda. Po meni nije normalno da bez Antića i Feldina očekivano pobedimo. Da, kvalitetniji smo, ali košarka je nešto drugo, nije papir koji potvrđuje stvari - rekao je Alimpijević.

2024 © - Vesti online