Ponedeljak 29.01.2018.
23:11
S. Đ. - Vesti

Jagma za Čolom u Hrvatskoj

Promo
Tražen: Album Zdravka Čolića

Na ovom albumu Čola je sarađivao sa najpoznatijim regionalnim autorima od Momčila Bajagića Bajage, Zlatana Stipišića Džibonija do Antonije Šole, Maje Sar i drugih.

- Stojim iza svakog albuma, a činjenica da se on i dobro prodaje, posebno me raduje. Kad radim CD uvek biram pesmu, pa pored značajnih autora među 11 kompozicija je i numera Aleksandra Sretenovića koju sam od njega dobio mejlom. Još ga nismo upoznali, ali nam se njegova numera "Ničeg nije bilo između nas" baš dopala. Zato sam srećan kada se naš odabir poklopi i s onim što publika prepozna - kazao je producent Nikša Bratoš, koji s Čolićem sarađuje već godinama.

Ispunjenje želje

Poseban šmek albumu dali su Teodosi Spasov, Matija Dedić, Dejan Petrović, a saradnja sa Čolićem je nešto što priželjkuje svaki autor.
- Sarađivao sam sa mnogima, od Tošeta Proeskog do Željka Bebeka, nedostajao je samo Čola. Sad mi se i ta želja ispunila, a kako stvari stoje pesma "Tebe čuvam za kraj" koju smo zajedno napravili, na moju veliku radost, pronalazi put do publike - istakao je kompozitor Miroslav Rus.



 

2024 © - Vesti online