Nedelja 28.01.2018.
14:29
Vestionline

Čačačnin za dlaku završio živ zakopan u sopstvenom grobu

pixabay.com
Foto: Ilustracija

Kako piše "Blic" da nije mrdnuo prstom dok ga je okupljena rodbina oplakivala i spremala na večni počinak, sada bi već bio u kovčegu, živ zatrpan zemljom.

Penzioneru je pozlilo u četvrtak, a po dolasku čačanske Hitne pomoći lekar je samo pogledao njegove beonjače, kostatovao smrt, izjavio saučešće porodici i pomogao da telo prebace na krevet kako bi mu noćnim bdenjem odali poslednju počast pred pokop, navodi list.

Međutim, dok je rodbina kupovala pogrebnu opremu i oplakivala ga, "mrtvac" je pomerio prst i otvorio oči, ljudi su se uz vrisku razbežali, a nekolicina prisebnih pozvala je ponovo Hitnu pomoć koja ga je živog odvezla u bolnicu.

U porodici kažu da je lekar Hitne pomoći koji je prilikom prvog dolaska izdao potvrdu o smrti, tokom druge posete pacijentu tražio da mu se smrtovnica vrati, što su oni i učinili.

Nakon ukazane lekarske pomoći, P. G. je smešten na interno odeljenje čačanske bolnice u jedinicu za konorarne bolesti srca i krvnih sudova. Kako saznaje "Blic", njegovo zdravstveno stanje je zadovoljavajuće.

2024 © - Vesti online