Petak 26.01.2018.
18:43
Vestionline

Misteriozna smrt milijardera i njegove supruge dobila obrt

youtube.com/CityNews Toronto
Bračni par Šerman

Njihova komšinica kaže da nije iznenađena obrtom u istrazi i da su izvršili samoubistvo.

- Oni to ne bi nikada uradili, ne bi tako završili - kaže Eli Kanter.

Nove informacije privatnih istražioca ne poklapaju se sa policijskom istragom koja je tvrdila da je par izvršio samoubistvo. Oni su pronađeni 15. decembra obešeni na ogradi bazena u podrumu svoje vile. 

Istražitelji su sada otkrili da su i muž i žena oko vrata bili vezani crnim kajševima. Pronašli su tragove sličnog materijala i na njihovim zglobovima, zbog čega se  veruje da su im ruke bile zajedno vezane.

Međutim, u vili nisu pronađena odgovarajuća vlakna sa zglobova. Sa druge strane, policija nije našla nikakve dokaze o nasilnom ulasku u vilu. Istražioci veruju da su Šermanovi ubijeni još 13. decembra, a ne 15. kada su pronađeni.

Na to ukazuje činjenica da je Hani pronađena u istoj odeći  koju je nosila  i 13. decembra, odnosno dva dana pre nego su pronađeni njihovi leševi. Hani je imala posekotine na usnama i nosu, zbog čega se veruje da se bolila sa ubicama. Moguće je čak i da je ubijena na drugoj lokaciji, a njeno telo kasnije prebačeno u kuću.

Inače, Beri Šerman bio je osnivač i šef uprave farmaceutskog diva Apoteksa, koji prodaje generičke lekove širom sveta. Bio je jedan od najbogatijih ljudi u Kanadi, poznat kao istaknuti filantrop. Veruje se da su iza sebe ostavili bogatstvo teško 5.77 milijardi dolara.

2024 © - Vesti online