Petak 26.01.2018.
12:15
R. L. - Vesti

Dobirnik nagradne igre "Vesti": Uz vas kratim vreme

Vesti
Spreman za put u Prnjavor: Tomo Lukanović je dobio dve karte

- Kažem svojoj Velinki da ću poslati kupone, kad sam ih već skupio, a ona odmahne rukom, kao da kaže: "Taman ćeš ti da dobiješ". Kad ono, stvarno, ja zaista imao sreće i dobio. I da stvar bude bolja, da sam dobitnik, saznao sam u nedelju u crkvi od Nikole Šunića. On hoće da mi čestita, a ja ne znam o čemu se radi. Šunić pročitao u "Vestima" od petka (22. decembar) koje sam imao kod kuće. Ne, u dobitak nisam verovao pa o tome nisam ni mislio. Te "Vesti" sam čitao, ali listajući novinu do sledećeg teksta koji sam imao nameru da pogledam, objavljenu listu dobitnika nisam ni primetio. U svakom slučaju hvala "Vestima" i Turingu i dragom Bogu koji me posrećio - kaže naš dobitnik.

Lukanović je prevoz Turingovim autobusima počeo da koristi odlaskom u penziju, kada su deca odrasla i kada mu je ponestalo snage i volje da se sa suprugom Velinkom, automobilom muči, do svog 1.400 kilometra udaljenog Prnjavora u Republici Srpskoj.

- Kud ćeš bolju vožnju od udobnih Turingovih autobusa i "Vesti" koje su uvek tu da ti ubiju dosadu i skrate vreme - kaže Tomo Lukanović.

2024 © - Vesti online