Četvrtak 25.01.2018.
20:42
Vestionline

Mijatović kritikovao Zidana

M. Todorović
Situacija u Realu je zabrinjavajuća: Predrag Mijatović

Trener Zinedin Zidan se našao na udaru jer je u meč ušao sa rezervnim timom. Na klupi su ostali Kejlor Navas, Kristijano Ronaldo, Luka Modrić, Karvahal i Kazemiro. Jedan od oštrih kritičara bio je i nekadašnji član ovog kluba i reprezentacije Jugoslavije Predrag Mijatović.

- Smatram da Kup kralja zaslužuje mnogo veće poštovanje i da je trebalo da igra najjači tim. Vidim, međutim, da je moda da u nekim takmičenjima igraju rezerve, rekao je Mijatović i dodao:

- Ekipa je u lošem ritmu. Nije dobro u svakom pogledu. Ne bi trebalo tražiti krivca, svi su krivi, ali je jasno da sastav koji je prošle sezone osvojio sve i igrao sjajno ne bi smeo da ima ovakav pad.

Biće to Realova sezona za zaborav, jer jedino može da osvoji Ligu šampiona. Ipak, neće biti lako jer je protivnik u osmini finala Pari Sen Žermen.

- Situacija je zabrinjavajuća. Jedini način da se sezona spasi je da se pobedi PSŽ. Tim kao da nije prisutan. Napredak je neophodan u svakom aspektu, jer ekipa, koja je prošle godine bila superiorna, sada izgleda bledo, nema sigurnosti - istakao je Mijatović.

2024 © - Vesti online