Utorak 23.01.2018.
16:23
Tanjug, Vestionline

"Orlovi" čekaju rivale

M. Todorović
Aleksandar Kolarov i drugovi iščekuju rivale u novoformirnaog takmičenju

To znači da se sa njima ne može sastati, a potencijalni rivali su Mađarska, Rumunija, Škotska i Slovenija iz prvog šešira, Crna Gora, Izrael, Bugarska i Finska iz trećeg, odnosno Kipar, Estonija i Litvanija iz četvrtog šešira.

A liga: Prvi šešir: Nemačka, Portugalija, Belgija, Španija. Drugi šešir: Francuska, Engleska, Švajcarska, Italija: Treći šešir: Poljska, Island, Hrvatska, Holandija.Selekcije će biti podeljene u jednu grupu od tri i tri grupe sa po četiri tima, a pobednici grupa izboriće plasman u B Ligu, dok će poslednjeplasirani ispasti u D Ligu nacija.

B liga: Prvi šešir: Austrija, Vels, Rusija, Slovačka. Drugi šešir: Švedska, Ukrajina, Irska, BiH. Treći šešir: Severna Irska, Danska, Češka, Turska.

D liga: Prvi šešir: Azerbejdžan, BJR Makedonija, Belorusija, Gruzija. Drugi šešir: Jermenija, Letonija, Farska Ostrva, Luksemburg. Treći šešir: Kazahstan, Moldavija, Lihtenštajn, Malta.

Četvrti šešir: Andora, San Marino, Gibraltar i kosovska selekcija. Žreb u Lozani počinje u 12 sati, a zakmičenje startuje u septembru.  

2019 © - Vesti online