Ponedeljak 22.01.2018.
11:10
Tanjug, Vestionline

Azar o dolasku Džeka: Nije nam potrebno pojačanje u napadu

EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA
Zadovoljan timom: Eden Azar

Britanski i italijanski mediji preneli su da je Čelsi blizu kompletiranja transfera dvojca iz Rome Džeka i Emersona Palmijerija za ukupno 60 miliona evra.

- Srećan sam sa postojećim sastavom. Sve zavisi kako igraš. Imamo dobre napadače Alvara i Mišija, a čak mogu i ja da budem na toj poziciji. Zato mislim da nam nije potrebno pojačanje. Kada promašujemo ljudi govore da nam je potreban napadač, a kada smo raspucani onda smo najbolji napadači u ligi i niko ne traži pojačanje - rekao je Azar za Ivning Standard.

Kao pravi primer naveo je Mančester Siti, najbolji tim Premijer lige ove sezone na osnovu tabele, ali i mišljenja Belgijanca.

- Mančester Siti je najbolji tim, a ima samo dva napadača na raspolaganju, Gabrijela Žezusa i Serhija Aguera i oni nisu veliki, odnosno nisu "target men". Jednostavno je, sve zavisi koji stil forsiraš. Ako želiš duge lopte potreban ti je "target men", a za čuvanje lopte i pas onda niže fudbalere - objasnio je Azar.

Čelsi je u engleskom prvenstvu dao 45 golova na 24 utakmice, skoro dva pogotka po meču u proseku, i nalazi se na četvrtom mestu sa 50 bodova, 15 manje od lidera Sitija.

2024 © - Vesti online