Ponedeljak 22.01.2018.
12:30
Vesti

Nedeljni horoskop

pixabay.com

OVAN (21. 3. - 20. 4.)

POSAO: Vaše neraspoloženje može prouzrokovati konflikte zbog kojih ćete nepotrebno trošiti energiju. Sledećih nekoliko dana bićete opsednuti novcem. Možda bi trebalo dodatno da se edukujete i odete na neki kurs vezano za finansijske veštine.

LjUBAV: Popularni ste i dobrodošli na mnogim zabavama. Od vas zavisi hoćete li ovaj period iskoristiti i osvojiti osobu do koje vam je već neko vreme stalo.

ZDRAVLjE: Izbegavajte začinjenu hranu.

pixabay.com

BIK (21. 4. - 21. 5.)

POSAO:  Prekovremeni rad i ekstra trud neće biti skoro nagrađeni. Da bi se to dogodilo, neke okolnosti moraju da se promene. Zbog toga, ne gajite preterane nade u velike završnice već strpljivo pričekajte bolje dane.

LjUBAV: A prvi pogled je sve savršeno, međutim, nedostaje ona tanana nit koja vas spaja sa partnerom. Iako vam je u srcu ljubav, vaš partner to ne primećuje.

ZDRAVLjE: Nesanica usled preterane napetosti.

pixabay.com

BLIZANCI (22. 5. - 21. 6.)

POSAO: Računajte na pozitivne prilike koji su naročito povoljne za finansijske transakcije. Pravo je vreme da krenete u naplatu svih dugovanja. Pored toga sve to može uzrokovati preteranu tenziju koju ćete izbeći ukoliko u svoj raspored ubacite sportske aktivnosti.

LjUBAV: Ponovo ste zainteresovani za ljubav. Ako ste slobodni, početak burne veze je na vidiku. Svojim romantičnim nastupom pridobićete osobu koja vam se dopada.

ZDRAVLjE: Potreban vam je veći predah.

pixabay.com

RAK (22. 6. - 22. 7.) 

POSAO: Pokušajte da očistite dugove koji dugo stoje jer u skorijoj budućnosti nećete imati veće prilive. Dokumenta i fajlove u kompjuteru proverite na vreme i uverite se da su na sigurnom. Tokom ove nedelje možete biti žrtva prevare ili tuđe bahate greške.

LjUBAV: Ovih dana se odnos vas i vašeg partnera razvija u dobrom smeru. Provodite više vremena zajedno i obiđite neka mesta koja do sada niste bili u prilici da vidite.

ZDRAVLjE: Česte glavobolje.

pixabay.com

LAV (22. 7. - 23. 8.)

POSAO: Imate priliku da svoju energiju konačno pokrenete i usmerite na pravi način. Stvari koje su na vašem profesionalnom planu bile odlagane sada dobijaju priliku da se realizuju. Ne oklevajte, već se na vreme pripremite da pravilno reagujete.

LjUBAV: Preteranom potrebom da budete zabavni možete upropastiti priliku za novu ljubav. Preterana duhovitost nekada deluje kao nezainteresovanost i neozbiljnost.

ZDRAVLjE: Problemi sa kičmom.

pixabay.com

DEVICA (24. 8. - 23. 9.)

POSAO: Bavite se problemom kako da i dalje sebi obezbedite udoban život na koji ste navikli. Neka rešenja koja vas plaše su odlična i vi se ne izlažete riziku iako vam se to sada tako čini. Ubrzo stižu nove ponude i vaš pogled na život će postati mnogo vedriji.

LjUBAV: Pred vama je novo poznanstvo koje će probuditi sve u vama. U pitanju je osoba sa kojom je veza teško ostvariva, ali iskušenje će biti preveliko.

ZDRAVLjE: Više se odmarajte.

pixabay.com

VAGA (24. 9. - 23. 10.)

POSAO: Morate da potražite dopunski posao. Neki vid trgovine bi bio odlično rešenje ili da potražite angažman u novoj firmi. Ako krenete ispočetka, bićete u prilici da bolje postavite stvari na startu što bi vam u perspektivi donelo veću sigurnost i stabilnost.

LjUBAV: Dobro raspoloženje može preći u euforičnost. Ne primećujete da je vreme da napravite mali predah i partneru dozvolite da i on dospe u prvi plan.

ZDRAVLjE: Smanjite slatkiše.

pixabay.com

ŠKORPIJA (24. 10. - 22. 11.)

POSAO: Muče vas frustracije na koje niste bili pripremljeni. Ovi dani nisu povoljni za brza rešenja, pa ako je vaša strategija bila zasnovana na tome, brzo menjajte plan i problemima pristupite temeljno i polako, baš onako kako vi najbolje umete.

LjUBAV: Dešavanja na polju ljubavi mogu se pokrenuti preko prijatelja. U njihovom društvu možete sresti zanimljivu osobu, ili u jednom od njih prepoznati simpatije.

ZDRAVLjE: Problemi sa probavom.

pixabay.com

STRELAC (23. 11. - 21. 12.)

POSAO:  Imate sjajan dar da unapred sagledate sve što predstoji, ali pred vama su problemi za koje nijedno racionalno rešenje nije dovoljno dobro da bi svi bili zadovoljni. Možda je pametnije da se povučete i ostavite drugima da se pomuče dok se vi odmarate.

LjUBAV: Interesuje vas osoba koja nije slobodna a koja vam daje do znanja da je raspoložena za avanturu. Ne zalećite se i razmislite da li vam se to isplati.

ZDRAVLjE: Prekontrolišite pritisak.

pixabay.com

JARAC (21. 12. - 21. 1.)

POSAO: Raspoloženje je u padu. Morate naći način da prevaziđete destruktivne emocije jer vas vaša sklonost depresiji i melanholiji ovih dana može skupo koštati. U posao unosite previše emocija, pa vas pogađa i ono što nije upereno lično protiv vas.

LjUBAV: Dopuštate partneru da dominira, i to zato što se vama to trenutno ne da. Raspoloženi ste za zabavu i društvo pa svoja prava osećanja drugi plan.

ZDRAVLjE: Moguće su glavobolje.

pixabay.com

VODOLIJA (21. 1. - 19. 2.)

POSAO: Opustili ste se jer mislite da sve znate, a imate još mnogo toga da naučite. Možda ćete biti u iskušenju da kupite neke skupe stvari. Pre nego što odlučite budite sigurni da imate dovoljno novca kako biste platili kešom, a ne bankovnom karticom.

LjUBAV:  Iako se dobro osećate, obratite pažnju, previše pričate ili čak dosađujete drugima. Moguće su trzavice s voljenom osobom jer ona ne uspeva da prati vaš tempo.

ZDRAVLjE: Moguće su infekcije, pojačajte imunitet.

pixabay.com

RIBE (20. 2. - 20. 3.)

POSAO: Vaše reakcije možda nisu tako brze koliko bi trebalo, ali su vaša opažanja pouzdanija. Umesto kolebanja, postupite racionalno i nećete pogrešiti. Nemojte se brinuti da ćete biti manje uzbudljivi, drugim ljudima će se svideti to što ćete malo usporiti.

LjUBAV: Voljena osoba vas inspiriše i pokušavate da promenite način na koji provodite intimne trenutke. Budite obazrivi, neke ideje mogu biti previše radikalne.

ZDRAVLjE: Prekontrolišite krvnu sliku.

2020 © - Vesti online