Subota 20.01.2018.
16:11
b92.net, Vestionline

Ketrin Zita Džouns brani muža

instagram.com/peopletalkru
Ketrin Zita Džouns veruje svom mužu Majklu Daglasu

Čuveni holivudski glumac Majkl Daglas našao se u središtu skandala početkom januara, zbog optužbi da je pre 30 godina masturbirao pred radnicom svoje producentske kompanije 

- Tvrdnja da sam masturbirao ispred nje je čista laž i izmišljotina, tu uopšte nema istine - kazao je on i dodao da mu je novinar kom je žena iznela tu priču takođe rekao da je ona naglasila"da je Daglas nikad nije dotakao i da je nije zlostavljao na taj način". 

Iako se do sada nije izjašnjava u medijima, njegova supruga i koleginica Ketrin Zita Džouns je jasno u intervjuu odbila navode o zlostavljanju, naglašavajući da se ona i njen suprug pridružili "me too" projektu.

- Moja reakcija je bila takva da dve osobe koje su u biznisu, on duže nego ja, podržava "me too" pokret više nego bilo ko, ja kao žena, a on kao muškarac - kazala je glumica koja trenutno podržava novi film "Lifetime". 

Kada su je novinari pitali o navodima protiv njenog supruga Majkla, glumica je rekla da je u saopštenju njenog supruga sve rečeno: 

- On je napisao veoma jasno saopštenje, iza koga stoji. Ne mogu da detaljšem o nečemu što je vezano lično za njega - poručila je glumica. 

2024 © - Vesti online