Četvrtak 18.01.2018.
20:58
Danas

Božo Prelević: Ćirilični potpis ubistva Olivera Ivanovića

www.mc.rs
Božo Prelević

- Dovoljno je samo da pogledate na šta ovih dana liče program televizije Pink i državni tabloidi, pa da shvatite da ubistvo Olivera Ivanovića može biti samo političko - dodaje Prelević, koji je lično poznavao i sarađivao sa ubijenim liderom Građanske inicijative SDP.

Prema njegovim rečima, Ivanović je ukazivao na kriminal i zbog toga sebe izložio ogromnim opasnostima, jer je severni deo Kosova, kako ocenjuje, eldorado i sigurna kuća za mafiju. On objašnjava da se mafijaške strukture koje sarađuju sa državom, u srpskim opštinama na severu bave veoma unosnim poslovima, na prvom mestu trgovinom narkotika, ali i pranjem para.

- Zato, kad pogledate na šta je bila usmerena kampanja Ivanovićeve stranke, uz činjenicu da je i njegov kum ubijen, a da su ljudi napustili partiju čiji je bio predsednik zbog pretnji, iz svega toga vidite koliko je on bio izložen. U ovom trenutku donositi zaključke ko je to učinio, bez ikakvih dokaza, deluje neozbiljno, ali moj osećaj je da je potpis tog ubistva na ćirilici - smatra Prelević.

2024 © - Vesti online