Četvrtak 18.01.2018.
09:36
Vestionline, Tanjug

Proglašene još četiri liste za Skupštinu Grada Beograda

wikipedia.org/Assembly of the City of Belgrade
Skupština grada Beograda

To su: Izborna lista broj 2 "Dr Vojislav Šešelj - Srpska radikalna stranka", izborna lista broj 3 "Ivica Dačić - Socijalistička partija Srbije (SPS), Dragan Marković Palma - Jedinstvena Srbija (JS)", izborna lista broj 4 "Da oslobodimo Beograd - Demokratska stranka (DS), Socijaldemokratska stranka (SDS), Nova stranka (NOVA) i Zelena ekološka partija - Zeleni (ZEP - Zeleni)", kao i izborna lista broj 5 "Aleksandar Šapić - Gradonačelnik".

Predsednik Gradske izborne komisije je u skladu sa članom 14 Uputstva za sprovođenje izbora za odbornike Skupštine Grada Beograda, raspisanih za 4. mart 2018. godine, konstatovao da su udruženja "Centar za slobodne izbore i demokratiju" i "CRTA" ispunila uslove za domaće posmatrače u izbornom procesu, navodi se u saopštenju Sekretarijata za informisanje Grada Beograda.

Gradska izborna komisija proglasila je u utorak jednoglasno izbornu listu broj jedan "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd", a potpisi podrške za tu listu predati su u ponedeljak pre ponoći.

2024 © - Vesti online