Sreda 17.01.2018.
11:13
republika.rs, Vestionline

Luna priznala: Osećam se kao ružno pače

instagram.com/luna.djogani
Luna Đogani nije zadovoljna sobom

Ova situacija dovela je, zatim, i do rasprave Slobe i Lune, budući da su blogerku povredile Kijine suze, i nije joj bilo prijatno da posmatra čitavu situaciju, dok Sloba smatra da Kija zapravo glumi žrtvu, dok je on taj kome je najteže.

- Kada sam se ja tako osećao nije bilo kamera da zabeleže, još gore kad je ona 6000 kilometara daleko od mene pa mi telefonom kaže neke gluposti i ja tako pet dana zabodem se u stan i razmišljam gde je. Debil bre, ja nisam želeo da me vide u društvu žena, sklanjao se, radio. U životu ništa nisam napravio, dopisivao se jesam ali ništa više od toga - pravdao se Sloba Luni.

- To što se ona zaplakala nije zbog večeras, to se njoj skupilo, vidim to po njoj. Plače joj se, ona je besna što vas dvoje nemate dobar odnos, što ne pričate, što se ne družite, nju to boli - primetila je Luna.

- Ja ne mogu ljudima da objasnim da smo mi imali super odnos, ali kao prijatelji, bili smo do jaja sve. U poslednje tri godine nismo porazgovarali kao momak i devojka, nismo se ni poljubili kako treba - rekao je Sloba.

Zbog celokupne situacije koja se dešava između supružnika Luna se oseća, kako je rekla, kao “ružno pače”, i kako kaže ne zna kako da postupi u pojedinim situacijama, ali je i dalje uz svog dečka.

2021 © - Vesti online