Nedelja 14.01.2018.
20:11
republika.rs, Vestionline

Ko o čemu... Jelena Krunić napala Darka Lazića i Anu Sević

instagram.com/jelena_krunic
Starleta "bez dlake na jeziku": Jelena Krunić

Krunićeva je za jedan beogradki dnevni list otkrila da je ne čudi to što su snimci na kojima Lazić šmrče isplivali u javnost i otkriva da je ona bila svedok njegovog korišćenja nedozvoljenih supstanci.

- Kada bi došao kod mene, ne bi izalzio iz toaleta, što je meni bilo čudno. Ipak, ubrzo sam shvatila da zapravo šmrče - počinje priču Jelena i otkriva da je ona o Darkovom problemu pričala i ranije, ali da je niko nije shvatao ozbiljno.

- Darko je samo običan narkoman! Kada sam ja pričala o njegovom šmrkanju, niko me nije slušao, a sada svi mogu da vide da sam bila u pravu. On je posle svirke dolazio kod mene sa društvom i donosio je narkotike. Kada se našmrče, on ne priča mnogo, smiri se i počne da glumi da je sa njim sve OK. Međutim, mi smo primetili o čemu je reč i onda smo zbijali šale na njegov račun - uverava Jelena.

Krunićeva se zatim osvrnula i na razvod Ane Sević i Darka Lazića i otkrila da je pevač u njenom stanu smišljao taktiku kako da se opravda kod supruge.

- Stvarno ne mogu da pohvatam po koji put se Ana i Darko razvode?! Ona je uvek želela da sačuva taj brak kako bi stvorila lažnu sliku o harmoničnom životu. Darku je uvek govorila do kada treba da dođe kući i ako bi zakasnio, ona ne bi otvarala vrata. Mislim da bi mu oprostila i da je pred njom imao seks sa drugom, koliko joj je samo bilo stalo do para. Ona mu je uzimala sve pare i onda je pravila lažnu dramu - kaže Jelena.

2024 © - Vesti online