Nedelja 14.01.2018.
17:59
republika.rs, Vestionline

Neki "pucaju", neki se mire: Evo koji par ponovo šeta "ruku pod ruku"

youtube.com/Domace Emisije
Stefan Đurić Rasta i Ana Nikolić

Ponuda je stigla iz makedonske prestonice, ali uz uslov da sa Anom nastupa i njen bivši suprug.

- Ana i Rasta će nastupiti zajedno 16. februara u Skoplju, a to će biti njihov prvi zajednički izlazak na scenu nakon razvoda. Malo je reći da su uzbuđeni zbog toga, oboje čak imaju tremu. Međutim, kada je dobila ponudu da nastupi sa Rastom, u prvi mah je bila skeptična, jer se pribojavala njegove reakcije. Ali oboje su profesionalci koji su dugo u poslu i tačno znaju šta publika traži od njih. Razgovarali su hladne glave i zaključili da je zajednički koncert pun pogodak - započinje priču izvor blizak bivšem bračnom paru i dodaje:

- Ana se već ozbiljno posvetila pripremama za koncert i uveliko osmišljava koreografiju, ali i stajling koji će nositi u Makedoniji. Svi koji su ih makar jednom gledali uživo znaju da Ana i Rasta donose neverovetnu energiju i da imaju sjajan odnos na sceni. Međutim, vest o zajedničkom koncertu još nije zvanično objavljena, jer Ana želi da što manje komunicira sa predstavnicima sedme sile. Ali i to će morati uskoro da se desi - kaže izvor i pojašnjava odnos bivših supružnika.

- Čak i nakon razvoda njih dvoje su ostali u dobrim odnosima. Ana poštuje Rastu kao oca svoje ćerke, ali u njemu vidi iskrenog prijatelja i najveću podršku. Sa druge strane, nema stvari koju Rasta ne bi učinio za nju, a činjenica da će ponovo nastupiti zajedno i da će i na novom Aninom albumu sarađivati, govori u prilog tome da mu beskrajno veruje. Ćerka Tara im je centar sveta, ceo život će ih povezivati, a Rasta redovno obilazi devojčicu. Osim činjenice da su razvedeni, u njihovom odnosu kao da se ništa nije promenilo, jer se viđaju gotovo svakodnevno. Čak će i na nastup u Skoplju otputovati zajedno - kaže naš izvor na kraju.

Podsetimo, pop pevačica Ana Nikolić i reper Stefan Đurić Rasta venčali su se u julu 2016. godine, nakon samo nekoliko meseci zabavljanja. U avgustu naredne godine Ana je na svet donela devojčicu Taru, a već u novembru par je objavio da se razveo.

2021 © - Vesti online