Sreda 17.01.2018.
12:30
Vesti

Planete tešu figuru

pixabay.com

Blizanci uglavnom nemaju problem sa metabolizmom i variranjem u kilogramima. Dovoljno je da se reše brze hrane i slatkiša i za nekoliko nedelja postižu idealnu figuru. Rak muči muku nakon januarske gozbe. Domaću kuhinju menja dijetama kojih se drži kao pijan plota. Lav će se brzo vratiti u staru formu ako alkohol i brzu hranu zameni domaćom kuhinjom i vežbanjem. Devica je očajna ako se ugoji.

Problem rešava savršenim planiranjem jelovnika, zabranjenih namirnica, satnice treninga... Vage rado prihvataju nove obline na telu i vode se mišlju da je svako lep na svoj način. Škorpija problem rešava kratkotrajnom, strogom dijetom, koja najčešće okolini deluje surovo. Ipak, ovaj spartanski režim postiže rezultate.

Strelcu je dovoljno da obuzda megalomanske porive i prepolovi porcije u tanjiru. Jarc ne može da dočeka nov post, a svog viška se oslobađa u periodu pred Uskrs. Vodolija takođe ne haje za to što ne može da uđe u omiljene farmerice. Nakon praznika odlazi u fitnes studio i marljivo radi na sebi.

Ljudi rođeni u znaku Ribe često se najteže oslobađaju viška koji su nabacile u januaru. Promena načina ishrane, vežbanje i izbacivanje alkohola može da urodi plodom.

2024 © - Vesti online