Petak 12.01.2018.
17:24
Vestionline, b92.net

Karić uz SNS: Da Novi Beograd bude Volstrit, plate 1.000 evra

facebook.com/bogoljubjkaric
Karići uz SNS

U saopštenju PSS ističe se da je to dogovoreno na današnjem sastanku u sedištu naprednjaka, a da je njihova koalicija “odlično funkcionisala od parlamentarnih izbora 2012. godine”.

Kako navode, učestvovaće na zajedničkoj listi ”Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd” jer je vladajuća koalicija “predvođena liderom SNS i predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem ostvarila ogromne političke i ekonomske rezultate u Beogradu i čitavoj Srbiji”. 

U saopštenju se ističe i da će "Vučićeva politika za pet godina iskoreniti nezaposlenost, a da će plate biti 1.000 evra". 

PSS navodi da je “državna kasa napunjena, javne finansije su sređene, a Srbija prvi put ima saveznike na svim stranama sveta – i na Istoku i na Zapadu”. 

“Predsednik Vučić je prvi političar koji se prihvatio da rešava najteže probleme koje su svi pre njega gurali pod tepih. On ne beži od problema, već naprotiv, po cenu svog života, čini sve što su drugi ranije izbegavali, da bi pomirio ljude koji su se zajedno rađali, rasli, školovali, ženili se. Na međunarodnom planu je napravio ne jedan, već deset koraka unapred. Vratio je Srbiji mesto u epicentru jugoistočne Evrope, ugled našim građanima i trudi se da paralelno leči stare rane i podiže ekonomski razvoj Srbije i Beograda. Širom je otvorio vrata Brisela, Moskve, Pekinga, NJu Delhija i Vašingtona i sada su ta ogromna tržišta potpuno otvorena za srpske kompanije”, navodi se u saopštenju Pokreta snaga Srbije. 

Takođe, oni navode da je tom politikom “Beograd postao ogromno gradilište”, a da su dugovi Beograda “smanjeni za 700 miliona evra”. 

“Naš zajednički cilj je da Novi Beograd postane Vol Strit ovog dela Evrope, finansijski i berzanski centar regiona. Da se izgradnjom jeftinih stanova omogući da i siromašniji građani dođu do svog krova nad glavom, a da se od Beograda do Mladenovca zasade šarene plantaže voća i povrća i iskoristi ogromni potencijal u sektoru pojloprivrede. Sa politikom mira i stabilnosti koju vodi Aleksandar Vučić, Srbija će za pet godina iskoreniti nezaposlenost, plate će biti 1.000 evra, čime će se ispuniti najveći nacionalni i državni interes Beograđana i svih građana Srbije – da radi, gradi i da rađa.

2021 © - Vesti online