Subota 17.07.2010.
20:41
Vestionline

Odbojkašice pregazile Bugarsku

Izabranice Zorana Terzića dominirale cu celim tokom meča u Grabovu i potpuno zasluženo su došle do ubedljive pobede, a igra je bila na visokom nivou, možda i najbolja ove sezone.

Selektor Zoran Terzić izjavio je posle pobede nad Bugarskom (3:0) da ga više od bodova raduje odlična igra srpskih odbojkašica.

"Osim pobede i bodova koji su nam obezbedili prvo mesto u grupi pred odlazak na finalni turnir, raduje me odlična igra. Ovaj rezultat dobija na značaju ako se uzme u obzir da smo se mučili sa istim rivalom pre samo dvadesetak dana u Subotici. Takođe, Bugarke su bile jače za jednu izuzetnu igračicu, Zetovu. Devojkama svaka čast, i nadam se da će ponoviti ovakvu igru i u nedelju, bez obzira na to u kojem ćemo sastavu igrati", rekao je Terzić posle utakmice u Grabovu.

Drugi meč poslednjeg vikenda grupe A između Bugarski i Srbije na programu je u nedelju, takođe od 18 sati u dvorani u Grabovu i on nema rezultatski značaj pred finale ovog takmičenja. Srbija ima skor 10-1 i nalazi se na prvom mestu tabele, ispred Bugarki koje su doživele drugi poraz, uz devet pobeda.

Obe selekcije još ranije su obezbedile plasman na završni turnir Evropske lige, koji se održava u Ankari. 

2024 © - Vesti online