Subota 17.07.2010.
16:22 >> 22:25h
Vestionline

Zvezda remizirala sa Bursom 2:2, raspucani i rezervisti

Fudbaleri Crvene zvezde odigrali su nerešeno 2:2 protiv turskog šampiona Burse u generalnoj probi pred početak nove sezone.

"Crveno-beli" su do prednosti došli već u 2. minutu golom povratnika Ognjena Koromana, ali je već u 15. minutu bilo 1:1 - strelac Turgaj Badahir.

Pablo Batalja je u 55. minutu doveo Bursu u prednost, da bi izjednačenje Zvezdi doneo rezervni igracc Milop Trifunović u 89. minutu.

Trener Crvene zvezde Ratko Dostanić u meču sa Bursom šansu je ukazao sledećim igračima:
 

Stamenković, Ninkov, S. Đorđević, Vilotić, Tošić, Bogdanović, Milovanović, Kadu, Koroman, Subašić, Perović. Igrali su još Nikolić, Ignjatijević, Mikić, Savio, Jeremić, Jevtić, Vešović i Trifunović.

Ranije danas rezervisti crveno-belih su ubedljivo savladali slovenačkog trećeligaša Verežej rezultatom 4:1 u pripremnom meču odigranom u Glajsdorfu kod Graca.

Dva gola za "crveno-bele" postigao je Miloš Trifunović, u 31. i 57. minutu, a u strelce su se upisali i Marko Mugoša (11.) i Vladan Binić (23.). Počasni pogodak za Verežaj postigao je Lugonjić u finišu susreta.

Na današnjem meču propisno se ispromašivao Brazilac Karvaljo i ukoliko uskoro ne nacentrira "nišanske sprave",  teško da će dobiti priliku da igra kod trenera Ratka Dostanića.

2024 © - Vesti online