Utorak 09.01.2018.
14:52
Tanjug

Milojević: Prolećni deo uvek teži, ali sada imamo tim

M. Todorović - Vesti
Trener Crvene zvezde Vladan Milojević

- Ništa ne menjamo u planovima zbog utakmice sa CSKA. Završili smo jesenji deo na pravi način, u igri smo na tri koloseka, ali uvek je prolećni deo teži. Razlika u odnosu na leto je što sad imam formiran tim - rekao je Milojević na početku priprema na stadionu "Rajko Mitić". 

On je dodao da bi voleo da do drugog dela priprema u Antaliji ima ceo tim, ali da je svestan kako funkcionišu stvari u prelaznom roku.

- Prelazni rok je "živ", biće odlazaka i dolazaka. O imenima ne bih da pričam, a moram da znam koji će igrači da odu, pa da razmišljam o pojačanjima - istakao je Milojević i dodao da je Gelor Kanga dobio duži odmor i da će se ekipi priklljučiti za dva-tri dana.

Njemu su se na početku priprema javila 33 fudbalera, među kojima i Milan Pavkov, posle isteka pozajmice u niškom Radničkom.

- Pavkov se vratio sa pozajmice, tu je i konkuriše za tim. Joveljić je priključen, ne mogu da kažem kakav je njegov status. Videću sa sportskim sektorom, za sada nema konačne odluke.

Milojević nije želeo da komentariše kaznu UEFA, odnosno zatvaranje stadiona za duel sa CSKA u Beogradu.

- Vodimo se kao da ne postoji dok ne bude zvanična. Videćemo šta će biti - zaključio je Milojević.

Fudbaleri Crvene zvezde radiće u Beogradu do 14. januara, kada idu na Kipar, gde će biti 21, a drugi deo priprema obaviće u Antaliji od 26. januara do 8. februara.

2022 © - Vesti online