Sreda 10.01.2018.
12:30
Vesti

Jarac, majstor samokontrole

natupedia.com
 

Jarac je majstor u samokontroli. Ima predispozicije da bude odličan lider ili menadžer dokle god je u sferi biznisa, navodi horoskopius.com.

Ne zadovoljava se s osrednjim rezultatima, već želi da dođe do vrha, što mu obično polazi za rukom. Iako su mu uspeh i ugled bitni, ipak je njegov glavni pokretač novac koji mu opet pruža osećaj moći. Kako Jarčevima ove vrline pružaju potporu na poslovnom planu mogu da im zamrse konce na ljubavnom. Ne kaže se badava "k'o dva roga u vreći" ili "dva jarca na brvnu".

Ne umeju da popuštaju i često ako nalete na partnera koji je podjednako tvrdogav, raskid je neminovan. Osobe rođene u ovom znaku kroz vezu prolaze korak po korak, jer nisu pristalice bezglavog prepuštanja. Uvek su iskreni i čistog srca i vode se parolom "Što na um, to na drum".

Deseti znak horoskopa u Devici i Biku može da pronađe partnera za čitav život. Jarac je neretko bolešljiv u detinjstvu, a s godinama postaje žilaviji i otporniji. Zazire od nadrilekara i poštuje savremenu medicinu.

Gnuša se svega neproverenog. Ljudi rođeni u ovom zemljanom znaku najčešće muče muku sa kostima, ali i bolestima psihe poput depresije i fobija. Iako Jarac nije paranoičan i ne juri kod doktora za svaku sitnicu, ne trpi bol. Zato stoički izdržava sve zahvate da bi mu muka uminula.

Humor kao lek

Uprkos tome što su osobe rođene u znaku Jarca često distancirane i hladne, zanimljivo je da su poznate ličnosti rođene u u ovom znaku većinom uspešni komičari. Stručnjaci navode da Jarčevi pronalaze lek u humoru i on im pruža skrovište od strahova i briga koje ih stalno opterećuju. Titulu slavnih Jarčeva nose glumci Džim Keri, Mel Gibson, Nikolas Kejdž...


 

2024 © - Vesti online