Četvrtak 04.01.2018.
21:01
Vestionline, Blic rs

Čanak istakao kada je bačena senka na pobedu

M. Todorović - Vesti
Nenad Čanak lakše diše posle pobede, ali je svestan da neke stvari moraju da budu bolje

Tako su crno-beli prekinuli seriju od četiri poraza u svim takmičenjima. Ne računajući ovaj meč imali su samo jednu pobedu u poslednjih 11 utakmica na svim frontovima.

- Ne treba biti pametan, pa reći koliko je ovo bila bitna pobeda za nas. Veći deo utakmice je bio dobar, ali je opet bila bačena senka kada smo u dva minuta primili toliko poena. Nisi u bonusu, a napraviš faul na šutu za tri, ili dva plus jedan... To je nedopustivo. Sa plus 22 došli smo u situaciju da strahujemo za pobedu. Moramo to da analiziramo, kako ispadamo u odbrani i još mnogo stvari. Jedina dobra stvar je pobeda, a ako hoćemo da se ukljućimo u borbu sa trenutno jačim timovima, moramo da poradimo na mnogo toga. Treću četvrtinu smo dobro otvorili. Nisam zadovoljan napadom jer se ne može igrati bez ijednog pasa. Mora da se podigne komunikacija sa klupom i saigračima - rekao je trener Nenad Čanak, a preneo blic.rs.

Crno-beli su nedavno završili učešće u Evrokupu, pa sada mogu da se posvete regionalnom takmičenju.

- Još nismo osetili novi ritam, jer nas je Rusija "pocepala" sa dve noći puta. Imali smo malo dana da se pripremimo za Zadar, tek treba da osetimo vreme za pripremu - istakao je Čanak.

2024 © - Vesti online