Sreda 03.01.2018.
20:08
Vestionline, Tanjug

Karamarko: Da obezbedim decu, pa mogu opet u politiku

EPA/Antonio Bat
Želi da se vrati u politiku, ali prvo da reši važnija pitanja: Tomislav Karamarko

Karamarko, koji je koji je u junu 2016. dao ostavku na mesto predsednika stranke i potpuno se povukao iz javnog života, rekao je za portal 24 sata.hr da razmišlja o povratku u politiku, jer ga puno zovu ljudi iz stranke, nezadovoljni stanjem u HDZ-u, kao i Andrejem Plenkovićem.

- Ja sam za ovu godinu zacrtao da završim jedan projekt i da osiguram egzistenciju deci, a onda će biti vremena za sve i sve će se na vreme znati. Politika me puno koštala i puno sam joj dao - rekao je Karamarko i dodao da je očigledno da se u stranci boje njegovog povratka.

On je dodao i da je njegova politička misao slična misli mađarskog premijera Viktora Orbana i naveo da u suštini Mađari koji ne dozvoljavaju ulazak migranata u zemlju na taj način čuvaju celu EU i hrišćanske korene i kulturu.

- Imunološki sastav naše Evrope namerno se oslabljuje. Ne žele da budemo ono što jesmo. Žele da postanemo onakvi kakvi nismo. Žele da se izmešamo sa narodima pristiglim iz drugih krajeva sveta i da se potom radi izbegavanja problema koji će iz toga proizaći promenimo - rekao je Karamarko.

2024 © - Vesti online