Utorak 02.01.2018.
19:25
Vestionline, Tanjug

Helikopterski servis Republike Srpske o vožnji Svetlane Ražnatović

pixabay.com
Svi letovi Helikopterskog servisa Republike Srpske registrovani u Kontroli letova i informacije su dostupne svima

Kako je prenela ATV, u saopštenju se, ipak, potvrđuje da je snimak koji je izazvao navedene tvrdnje, a koji je Svetlana Ražnatović objavila na društvenim mrežama, napravljen iznad Banjaluke.

Taj let je, navode iz Helikopterskog servisa RS, realizovan u znak zahvalnosti za humani gest koji je pevačica najavila, a to je da će deo prihoda sa novogodišnjeg koncerta uplatiti u humanitarne svrhe.

Ističu da su svi letovi Helikopterskog servisa RS registrovani u Kontroli letova i da su te informacije dostupne svima, prenosi ATV.

- Upravo zbog lake proverljivosti i dostupnosti podataka o letovima Helikopterskog servisa RS tvrdnje da su 31.12. naši helikopteri korišćeni po nalogu predsednika RS smatramo zlonamernim - ističu u Helikopterskom servisu Republike Srpske.

Poslanički klub Partije demokratskog progresa (PDP) u Narodnoj skupštini RS zatražio je ranije od Vlade da hitno odgovori da li je tačno da je helikopter RS u novogodišnjoj noći dovezao pevačicu Svetlanu Cecu Ražnatović u privatni noćni klub u Banjaluci.

2024 © - Vesti online