Sreda 03.01.2018.
12:30
S. P. - Vesti

Ludnica u Bonirigu

Uz Ćanu je bio i njen nećak Dragan Bodiroža, koji je svojski odradio svoj deo posla. Bilo je gledalaca koji su zamerali pevačici što nije malo duže pevala. Ali teško da je bilo ikoga ko nije uspeo s njom da se fotografiše, zagrli je i progovori reč-dve. Ova veoma pristupačna i jednostavna žena nastojala je da svima ugodi i čak prekidala pesmu da bi neko s njom snimio selfi.

Sve u svemu, gosti su se izuzetno zabavljali i verujemo da smo na našim fotografijama uspeli da prenesemo deo izvanredne atmosfere. Bilo ih je i po stolovima, ispucavane su konfete, tekao je šampanjac... Ono što se, verovatno, ne vidi, jeste da je veselje proticalo bukvalno - u znoju lica svoga. Centar u Bonirigu jednostavno nema klima-uređaja da bih u ovakvim noćima rashladio dvoranu prepunu ljudi. To su posebno na sebi osetili i izvođači - na bini je kao obično bilo najtoplije.

I kad je došla ponoć, nastalo je masovno ljubljenje i grljenje - s poznatim i nepoznatima. Svako je hteo da drugom čestita i poželi mu sve najbolje u godini u koju smo upravo ušli, sticajem geografskih okolnosti, Srbi Australije i Novog Zelanda - prvi na svetu od celokupne srpske dijaspore.

2024 © - Vesti online