Sreda 03.01.2018.
03:11
R. Patković - Vesti

Probleme ispalili u nebo

R. Patković
Mladost Jugoslavije i Jeleka

Više od 200 članova, prijatelja i poštovalaca najpoznatije sportske oaze naših ljudi u ovom kraju, okupilo u dvorani na Opofu. Kao da se fudbaleri zagrevaju pred veliki događaj, tako su uvertiru u veliki novogodišnji spektakl napravili članovi benda Lako ćemo, koji su stigli iz zavičaja. U stilu bisernog niza ređale su se pesme na koje niko nije ostao ravnodušan. Sve je to trajalo do pred ponoć kada su odbrojani poslednji sekundi 2017. godine.

Čaše sa šampanjcem bile su napunjene i tačno u ponoć Nenad Romić, predsednik Jugoslavije se gromoglasno javio rečima"Srećna vam Nova godina."

Posle srdačnih čestitki usledio je veličanstven vatromet i gorelo je nebo iznad Vupertala. Zazvonili su telefoni i primećene su i suze u očima nekih od gostiju, a kako i ne bi kada se na drugoj strani nalazio neko najdraži iz zavičaja.

R. Patković
Mira i Sonja

Vredno je napomenuti da je Nenad Romić bio super domaćin, a što se želja tiče rekao je, između ostalog, da bi sve probleme najradije sa jednom od raketa ispalio u nebeski prostor da se nikada više ne vrate među zemljake FK Jugoslavije i ansambla Jelek. Vredne domaćice Jugoslavije i Jeleka, koje su se pobrinule da novogodišnja trpeza bude primer koga će se dugo sećati.

2024 © - Vesti online