Utorak 02.01.2018.
04:00
Ž. Marković - Vesti

Dedamrazijadu vole i roditelji

Savet roditelja u Dopunskoj školi Gosau, na čelu sa Zvezdanom Budimirovićem, tradicionalno organizuje Dedamrazijadu, koja je ove godine održana u prostorijama KUD-a Homolje, uz prisustvo skoro svih učenika i velikog broja roditelja.

Rezime i najava

Nastavnica Marija Gaćinović iskoristila je priliku da rezimira rad škole i vannastavne aktivnosti u prethodnom periodu, kao i da najavi događaje i jubileje koji će biti obeleženi u narednoj godini.

Deda Mraz nije podelio paketiće samo učenicima ove škole, već i svoj prisutnoj deci. Dolasku Deda Mraza prethodio je program sa recitacijama i pesmom koji je sa đacima pripremila učiteljica, a u nastavku večeri prisutni su uživali uz muziku benda Meraklije.

Novogodišnje priredbe uz prisustvo Deda Mraza organizovane su i u Dopunskim školama u Vajnfeldenu, Krojclingenu, Sent Galenu i Roršahu.

Za pripremu i izvođenje programa bili su zaduženi nastavnica Marija i učenici, a predstavnici Saveta roditelja, uz pomoć ostalih roditelja, pobrinuli su se da decu poseti Deda Mraz, kao i da se svi prisutni, posle predstave, posluže ukusno pripremljenom zakuskom.

Po završetku programa, svi prisutni su se razišli u dobrom raspoloženju, upućujući jedni drugima lepe želje za početak Nove godine.



 

2024 © - Vesti online